Mama lui Robert și-a surprins fiul prin apariția sa în studioul emisiunii "Casa Iubirii". "Ce mult seamănă Robert cu dumneavoastră!", a remarcat Larisa.

Citește și: VIDEO. Emoții uriașe pentru Robert din "Casa Iubirii". Ce s-a întâmplat imediat după ce a primit cadouri de ziua lui

"Nu vă cunosc, dar când v-am văzut am zis: Sigur este mama lui Robert", a remarcat concurenta.

Patrick și-a asumat rolul de gazdă/moderator și a pus întrebarea-cheie: "Care este părerea dvs despre relația lui Robert cu Giuly, pe care o dezvoltă în fiecare zi tot mai mult?"

Patrick a remarcat și faptul că Robert i-a adus lui Giuly un buchet mare de flori de Ziua Internațională a Femeii.

Mama lui Robert a spus că nu vrea să interfereze cu preferințele pe care fiul ei le are în privința ființei potrivite pentru el.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ce spune mama lui Robert despre relația lui cu Giuly din "Casa Iubirii" 

Ce spune mama lui Robert despre relația lui cu Giuly din "Casa Iubirii" 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Eu las la latitudinea lui, el știe ce are nevoie și ce e bine pentru el.

Nu pot să zic nimic. El știe mai bine", a răspuns mama celui mai îndrăgit concurent din emisiune.

Mama lui Robert a povestit că fiul ei pune suflet atunci când se îndrăgostește. "El pune prea mult suflet. Și poate că la tinerețe nu ar trebui să pună așa de mult suflet", spune mama concurentului.

"Îmi place cum se comportă Robert în casă.

Este același Robert, și afară, și în casă", a adăugat ea.

Giuly, către mama lui Robert: "Vă admir"

Giuly s-a remarcat printr-un zâmbet larg și a ascultat-o cu atenție pe mama băiatului cu care se află într-o relație de cunoaștere.

"Vă admir. Îi spuneam și lui Robert că priviți la fel cu privește și el", i-a transmis Giuly.

"Mă uit la emisiune, nu văd chiar toate episoadele, dar în general mă uit", a explicat mama lui Robert.

Robert a presimțit că va veni și mama lui în emisiune. "Când am văzut-o pe mama Larisei am presimțit că vei veni și tu!", a spus el.

Cine este Robert din "Casa Iubirii"

Robert Alexandru este din Bistrița-Năsăud și a venit în Casa Iubirii în căutarea dragostei adevărate. El a intrat la vârsta de 23 de ani în casă și a împlinit de curând 24 de ani

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

El spune că s-a săturat de eșecurile pe plan amoros și își dorește o poveste de iubire ca la carte.

Pe plan profesional Robert a ales să aibă o carieră sigură, fiind un subofițer dedicat, iar educația primită în familie și natura profesiei sale l-au învățat disciplina și loialitatea.

Aflat în cadrul Jandarmeriei, el speră să găsească dragostea alături de o fată sensibilă și loială, construind astfel o experiență de neuitat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si