Close sidebar
Close sidebar

Vergil Chițac, senatorul infectat cu coronavirus, s-a ales cu dosar penal

Autoritățile au decis să deschidă un dosar penal pe numele senatorului PNL Vergil Chițac, în prezent internat în stare gravă la spital după ce s-a descoperit că este infectat cu noul coronavirus.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Decizia autorităților vine în contextul în care senatorul a ignorat avertismentul venit din partea NATO, care anunța după o reuniune care a avut loc în perioada 17-19 februarie că un membru din delegație a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Citeste si: Femeie din Piteşti, prinsă pe Aeroportul "Henri Coandă" când încerca să aducă în ţară droguri de mare risc

Din data de 6 martie, Chițac a știut că este infectat cu noul coronavirus. Cu toate astea, senatorul a participat pe 8 martie la o petrecere la care se aflau 400 de persoane, cu ocazia Zilei Femeii, dar și la ședința BPN de luni a PNL.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Mesajul lui Arnold Schwarzenegger pentru fanii săi, în plină pandemie de coronavirus

Citeste si: Program functionare mall-uri modificat din cauza coronavirusului. Orarul centrelor comerciale din Bucuresti si din tara

În prezent, Chițac se află internat în stare gravă la Secția de Terapie Intensivă în Constanța.

Anunțul a fost făcut chiar de fiica sa, Irina: ”Tatal meu este un om bolnav in spital, care se ingrijoreaza pentru sotia si fiul sau care sunt si ei internati in spital, care si-a petrecut ultimele trei zile ajutat sa respire si care a fost mutat ieri la terapie intensiva. In aceste momente tatal meu are nevoie de suport, de rugaciune si de dovezi de umanitate din partea tuturor.

Inainte de toate, parlamentari, asistente, avocati, soferi, suntem toti tati, mame, fiice, fii, frati, surori, prieteni si OAMENI”, a fost postarea publicată de fiica senatorului pe Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI