UPDATE:  În urma verificărilor efectuate de către autorități la fața locului, apelul prin care s-a alertat prezența unui obiect explozibil la stația de metrou nu se confirmă. 

Este alertă cu bombă la stația de metrou Piața Victoriei. Autoritățile fac verificări la fața locului. Acestea au fost anunțate după ce au primit un apel prin 112 în care s-a menționat faptul că un dispozitiv exploziv a fost amplasat.

Zona este blocată.

Citește și: FOTO/VIDEO- Alertă cu bombă la un mall din București! Oamenii au fost evacuați de urgență/ SRI: „Suntem la fața locului și se aplică procedurile standard”

Alertă cu bombă la un mall din București! Oamenii au fost evacuați de urgență/ SRI: „Suntem la fața locului și se aplică procedurile standard”

La acel moment, la mall a fost haos total, iar oamenii au fost evacuați din clădire, mulți dintre ei așteptând afară pentru a afla ce se întâmplă.

Temporar, traficul a fost oprit în zona Complexului Comercial Sun Plaza. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: 1.600 de elevi şi angajaţi au fost evacuaţi la Cluj-Napoca. Senzorii de incendiu au pornit din pricina unor lucrări de renovare

La fața locului s-au deplasat reprezentanți ai SMURD, dar și ai Poliției Locale și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență București, precum și mai mulți agenți SRI.

„Suntem la fața locului și se aplică procedurile standard”,

a comunicat SRI.

Alertă cu bombă, comunicată pe mail

Autoritățile au fost atenționate de un bărbat prin intermediul email-ului asupra unui colet suspect care ar fi fost „plantat” în interiorului complexului comercial.

O femeie aflată în mall la momentul la care alarmele au început să răsune, a oferit mai multe detalii jurnaliștilor de la fața locului.

Citește și: Un bărbat a găsit o grenadă într-o mobilă cumpărată

„Eram în magazin și a fost o alertă cu bombă. Ni s-a spus că trebuie să evacuăm magazinul. Am ieșit pe  ieșirea de urgență     și clienții din magazin și tot ce era acolo. A fost destul de ușor – căile de acces spre ieșire foarte multe în mall”, a comunicat femeia, potrivit europafm.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si