O nouă tragedie s-a abătut asupra familiei Andreei, tânăra de 21 de ani ucisă de Mirel Dragomir!

Verișorul tinerei studente de la Timișoara a murit la doar o zi după înmormântarea care a îndoliat localitatea Padeș din Gorj.

Citește și: Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu pot să-l privesc în ochi"

Eduard avea 17 ani și o viață înainte. Din păcate, o clipă de neatenție i-a fost fatală, iar un vehicul l-a lovit din plin în urmă cu trei săptămâni.

Cum și-a pierdut viața Eduard, verișorul Andreei Morega

Eduard s-a angajat în traversarea străzii din Padeș iar o femeie care conducea un autoturism l-a lovit puternic pe tânărul de 17 ani, lovindu-l la cap.

Adolescentul a fost transportat de urgență la spital, însă la scurt timp de la incident, a intrat în comă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În zadar au încercat medicii să-l salveze, căci nu a mai fost posibil. Eduard s-a stins din viață la o zi de la înmormântarea verișoarei lui, potrivit Gorj Online.

Sute de mesaje de condoleanțe curg pe paginile de socializare
„Doamne întoarce fața către comuna noastră că prea mari sunt tragediile 🙏🙏Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în împărăția sa"
"Doamne ferește 😭😭 Dumnezeu să-l odihnească în pace săracul numai și-a revenit Doamne dă putere la toți cei dragi lui să treacă prin aceasta durere 😭😭", au scris cunoștințele din Padeș

Verișorul Andreei Morega a murit la doar o zi după înmormântarea tinerei studente la Medicină!

Eduard avea doar 17 ani

[Sursa foto: Gorj Online]

Ce a transmis IPJ Gorj referitor la accidentul din 8 martie

„La data de 8 martie a.c., în jurul orei 08:00 polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au fost sesizați prin apelul 112 de o participantă la trafic, despre faptul că, pe DJ 671 Padeș, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului s-a constatat faptul că, în timp ce femeia conducea un autoturism, pe DJ 671 Padeș, din direcția Apa Neagră, către Văieni, ar fi accidentat un tânăr de 17 ani, care se angajase în traversarea neregulamentară a DJ 671.

La fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD și un echipaj de ambulanță care i-au acordat primul ajutor persoanei vătămate, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând leziuni la nivelul capului.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”

Verișorul Andreei Morega a murit la doar o zi după înmormântarea tinerei studente la Medicină!

Verișorul Andreei Morega avea doar 17 ani

[Sursa foto: Gorj Online]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si