Micuța Raisa a avut parte de o moartă cruntă la numai 2 ani și 5 luni, ucisă de verișorul său de 15 ani, prin multiple lovituri de cuțit, iar mai apoi prin strangulare. Minorul acuzat este judecat pentru omor calificat, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Dolj de la 5 august.

Amintim pe în luna mai, micuța Raisa a fost dată dispărută. Trupul fără viață al fetiței a fost găsit după circa 24 de ore de căutări intense, pe un câmp, la doar câteva sute de metri de casa părinților săi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

Citește și: UPDATE Verișorul Raisei, arestat preventiv pentru 30 de zile! Cum a ucis-o tânărul pe fetița de doi ani

Magistrații au dispus prelungirea arestului preventiv al verișorului Raisei

Astăzi, 26 august, minorului de 15 ani i s-a prelungit măsura de arest preventiv. Inculpatul este acuzat de moartea violentă a micuței Raisa, probele găsite la fața locului fiind dovada faptului că el este autorul crimei.

Relevant în acest sens a fost articolul vestimentar ridicat de oamenii legii. În urma expertizei judiciare, s-a ajuns la concluzia că pe haină se afla sângele victimei.

"În urma cercetărilor efectuate şi căutărilor extinse efectuate în zonă de o echipă complexă(...) a fost identificat cadavrul minorei Stan Raisa Maria Nicoleta într-o zonă cu vegetaţie abundentă situată în spatele imobilului unde aceasta a fost văzută ultima data în viaţă şi s-a efectuat cercetarea la faţa locului.

În cauză s-a dispus efectuarea autopsiei medico-legale a cadavrului, iar în urma acesteia s-a stabilit faptul că moartea minorei a fost una violentă şi s-a datorat hemoragiei interne şi externe, provocată de un politraumatism cu multiple plăgi, dintre care unele penetrante, dar şi asfixiei mecanice prin strangulare", a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj într-un comunicat de presă.

Citește și: VIDEO Terorizați de vecini! O familie din Timișoara trăiește un coșmar, fiind păgubiți zi de zi. De la ce a pornit totul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si