"Dorim ca imediat dupa zilele Bucurestiului, adica 20 septembrie, sa deschidem o mare piata agro-alimentara, dar care sa aiba, de asemenea, si o zona de artizanat si o zona folclorica. Va anuntam in scurt timp si care este locatia. Este una surpriza si sper sa va placa, unde vor veni producatori din intreaga tara, pe zone. De asemenea, acest proiect pe care il pregatim la nivelul Primariei Generale a Capitalei va fi declinat in proiecte de dimensiuni putin mai mici in toate cele sase Sectoare ale Capitalei.

Asadar, pregatiti-va ca in preajma zilei recoltei, dupa Zilele Bucurestiului, in jur de 20 septembrie va vom invita la inaugurarea pietelor din Capitala. Sase Sectoare, deci sase (n.r. piete volante) plus inca o piata mai mare organizata de Primaria Generala, deci sapte pentru inceput", a declarat pentru Mediafax Gabriela Firea.

In Bucuresti functioneaza, in prezent, 60 de piete agroalimentare cu locatie fixa.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si