Potrivit unui comunicat de presă al Executivului, un proiect analizat de Guvern în primă lectură prevede "menţinerea acordării voucherelor de vacanţă pentru angajaţii din sectorul bugetar, în cuantum de 1.450 lei anual, până la data de 31 decembrie 2026".

Citeste si: Florin Cîțu: Proiectul de buget pe anul 2022, prezentat luni în coaliția PNL-PSD-UDMR

Vouchere de vacanță pentru bugetari, până în 2026 cel puțin

Guvernul a dezbătut, miercuri, în primă lectură proiectul de ordonanţă de urgenţă care vizează modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea unor termene, referitor la menţinerea acordării voucherelor de vacanţă pentru angajaţii din sectorul bugetar.

"În actualul context epidemiologic, este necesară prelungirea valabilităţii voucherelor de vacanţă emise în perioada 2019-2020, până la data de 31 decembrie 2022", se arată în comunicatul Guvernului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Fructele și legumele aduse din afara Uniunii Europene s-ar putea scumpi în următoarea perioadă

Ce decizii a mai luat Guvernul în ședința de azi

Executivul a aprobat proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanțe simple pe durata vacanței parlamentare în domenii care nu fac obiectul legilor ordinare.

Astfel, Guvernul va putea emite ordonanțe simple pe următoarele domenii: finanțe și economie, dezvoltare, lucrări publice și administrație, afaceri interne, agricultură și dezvoltare rurală, transporturi și infrastructură, sănătate, cercetare, inovare și digitalizare, cultură,

tineret și sport, precum și fonduri europene.

Citeste si: Benzina și motorina se scumpesc de la 1 ianuarie 2022. Anunț pentru toți șoferii din România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si