Acest serviciu se va adresa doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani și care au un pașaport biometric.

Culoarul rapid de control automat reprezintă un proiect-pilot al aeroportului. Acesta va funcționa când vor fi mulți călători, în perioade de vârf.

Culoarul rapid va fi semnalizat

Potrivit oficialilor instituției, în ultima perioadă au fost înregistrate valori record ale traficului aerian.

Aceste valori sunt în competiție cu cele din anul 2019. Acest an a fost considerat un etalon în privința turismului, potrivit Antena3.

Culoarul va putea fi ușor de identificat, fiind semnalizat.

Captură uriașă pe Aeroportul Otopeni

Aproape trei tone de produse contrafăcute din China au fost confiscate pe Aeroportul Otopeni. Produsele contrafăcute valorau aproximativ 10 milioane de lei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Marfa în valoare de 10 milioane de lei a fost expediată din China şi urma să ajungă, pe cale terestră, în Ucraina.

Trei tone de produse contrafăcute din China au fost confiscate

"Poliţiştii de frontieră din cadrul Centrului de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei Aeroporturi Bucureşti Otopeni efectuează cercetări cu privire la un transport de aproximativ trei tone de bunuri susceptibile a fi contrafăcute.

Dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, valoarea acestora se ridică la 10 milioane de lei. Marfa a fost expediată din China şi urma să ajungă, pe cale terestră, în Ucraina",   informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) transmis, luni, AGERPRES.

Bunurile au fost expediate pe ruta Hong Kong- Istanbul- Bucureşti, cu destinaţia finală Ucraina

"Întrucât echipa de control a avut suspiciuni cu privire la marfa transportată, au fost desfăşurate activităţi specifice, în urma cărora s-a stabilit că transportul este format din 160 de colete, în cantitate totală de 2.862 kilograme, dar conţinea diverse bunuri inscripţionate cu însemnele unor branduri consacrate, fiind susceptibile a fi contrafăcute şi a aduce atingere titularului de marcă", arată sursa citată.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si