"Voucherele de vacanta au intrat in linie dreapta. Ministerul Turismului, saptamana viitoare, o sa le acorde tuturor angajatilor", a spus, conform Mediafax, Trif.

El a precizat ca aceste vouchere sunt un ajutor pe care Executivul il da atat turistilor romani, cat si intregului sector, in general, pentru ca se pot consuma doar pe teritoriul Romaniei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

"Este un ajutor dat de catre Guvernul Romaniei in mod direct turistului roman si turismului romanesc. (…) Aceste vouchere de vacanta, in valoare de 1.450 de lei pentru fiecare persoana, se pot cheltui doar pe teritoriul Romaniei", a mai spus Trif.

Salariatii din institutiile si autoritatile publice vor beneficia, pana la 30 noiembrie 2018, de indemnizatie de vacanta, sub forma de vouchere, in cuantum de 1.450 de lei, potrivit unei hotarari de aprobare a normelelor metodologice de aplicare a OUG privind acordarea voucherelor de vacanta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si