Cele trei memorii depuse de asociatiile transportatorilor au primit la sfarsitul saptamanii trecute raspuns de la Senat.

Forul legislativ arata ca infiintarea unei societati de asigurari de stat activa pe piata de RCA este cuprinsa in proiectul de lege, iar celelalte doleante ale transportatorilor vor fi analizate in ordinea stabilita de autoritatile competente.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

O prima runda de negocieri intre transporatori, asiguratori si brokeri va avea loc in cadrul sedintei comisiilor reunite de buget finante la Parlament de marti, 14 martie, ora 16.00.

Conform art. 4 alin. (3) din Legea concurentei nr. 21/1996, se precizeaza faptul ca "asemenea masuri pot fi adoptate prin hotarare (Hotarare de Guvern RCA n.red) pentru o perioada de 6 luni, care poate fi prelungita succesiv pentru durate de cate cel mult 3 luni, cat timp persista imprejurarile care au determinat adoptarea respectivei hotarari".

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat deja pachetul de actiuni pentru iesirea din perioada de plafonare a primelor RCA si stabilizarea pietei, fara sa anunte public in ce constau aceste masuri, scrie Economica.net.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si