O veste foarte bună pentru turiști este aceea că pot evita aglomerația produsă pe șoselele spre mare. Aceștia trebuie să știe faptul că pot veni la mare cu avionul pe tot timpul verii. Se vor efectua curse către litoral din mai multe zone ale țării. 

De unde pot fi efectuate cursele?

Cursele pot fi făcute din Timișoara, Cluj sau Oradea.

Din Timișoara și Cluj se pleacă în zilele de joi și duminică.

Cei din Oradea pot ajunge pe litoral duminica. Pe tot parcursul verii, zborurile vor fi operate, potrivit antena3.ro.

Citește și: Schimbări din nou pe plajele din Mamaia Nord. Administrația Națională "Apele Române" primește proiecte pentru amenajarea plajelor

Mai mult decât atât, prețurile pornesc de la aproximativ 50 de euro, cu taxe incluse. Locurile sunt limitate. Cei care își doresc să vină la mare, trebuie să se adreseze încă de pe acum companiilor.

S-a deschis Aeroportul Brașov – Ghimbav, primul aeroport construit în ultimii 50 de ani

Aeroportul Brașov – Ghimbav, primul aeroport construit în România în ultimii 50 de ani, a fost inaugurat joi, 15 iunie.

Cursa simbolică aparține Companiei Tarom București – Brașov, la manșa avionului fiind fostul director Cătălin Prunariu, fiul singurului cosmonaut român, Dumitru Prunariu, potrivit Economedia.

Cătălin Prunariu a primit titlul de Cetățean de Onoare al Județului Brașov 

La ceremonie participă președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a spus miercuri Adrian Veștea, președintele CJ Brașov, ministru desemnat al Dezvoltării.

Lucrările pentru construirea aeroportului au început în primăvara anului 2020 și au costat aproximativ 140 milioane de euro. 

Citește și: Casa de vacanță din Predeal a unui medic celebru, devastată de un urs: ”Putea oricând să intre peste noi”

”Aeronava TAROM avându-l la manşă pe Cătălin Prunariu, fiul cosmonautului Dumitru-Dorin Prunariu, va ateriza pe Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav, marcând astfel inaugurarea celui mai important obiectiv investiţional edificat

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

în judeţul Braşov în perioada postdecembristă. Cu emoţie şi bucurie, vă invităm să rememorăm împreună care au fost cele mai importante momente din cursul implementării celui mai important proiect realizat de Consiliul Judeţean Braşov”, a transmis miercuri CJ Brașov.

Primele curse regulate le are compania Dan Air. Cursa Brașov – Stuttgart este programată la 12.50. ”DAN AIR (AOC) S.R.L., companie aeriană cu capital integral românesc, marchează un moment semnificativ pe piața operatorilor de zbor din România și din Europa prin lansarea serviciilor de curse regulate cu plecare din București și Brașov, începând cu data de 15 iunie 2023. DAN AIR va efectua zborul inaugural pe data de 15 iunie, Brașov – Stuttgart. DAN AIR va opera 12 destinații de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni) și Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav asigurând conectivitatea dintre România și alte orașe importante din Europa și Orientul Mijlociu. DAN AIR va opera zboruri către următoarele destinații:
– București: Bruxelles, Nuremberg, Stuttgart, Beirut, Londra, Barcelona, Madrid, Malaga și Valencia
– Brașov: Bruxelles, Nuremberg, Stuttgart, Londra și Barcelona”.

 

 

 

 

 

 

 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si