Close sidebar
Close sidebar

Veste de ultimă oră! Alexandru Arșinel spune ”Adio!” postului de director al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”

Marele actor Alexandru Arşinel se va retrage din postul de director al Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Astfel, el nu va mai fi în fruntea acestuia şi, mai mult decât atât, a decis şi data de la care nu va mai activa în această funcţie.

”Alexandru Arşinel va mai veni, în ultima lui zi, la Teatru, pe 3 ianuarie. A vrut să înceapă anul la Teatru, chiar dacă va fi şi ultima lui zi aici. Probabil va fi o petrecere de adio, va discuta cu cei dragi lui de acolo, şi va anunţa ce va face, mai departe, cu viaţa lui.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Deşi, din ce înţeleg, el ar mai vrea să joace în piese de teatru, starea lui de sănătate nu i-o mai permite, aşa că, probabil, va mai ajunge la Teatrul de Revistă doar câd va vrea să îşi viziteze amicii”, au declarat surse pentru wowbiz.ro.

Marele actor este o emblemă a Teatrului de Revistă, iar alături de regretata Stela Popescu au făcut cel mai de succes duo al tuturor timpurilor pe scenele marilor teatre din România, dar și din lume. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI