Close sidebar
Close sidebar

Veste de ultimă oră: „Legea pensiilor nu se aplică. Pensiile nu cresc!"

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat într-o postare pe un site de socializare că legea pensiilor nu se va aplica și pensiile nu vor crește. Lia Olguța Vasilescu susține că programul PNL pe muncă e îngrozitor și că legea pensiilor și legea salariilor urmează să fie anulate în perioada următoare.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Am citit programul de guvernare al PNL pe munca! E ingrozitor! Vor anula si legea pensiilor si legea salarizarii, regandesc adaptarea contractelor de munca la "noile realitati economice", dau din nou drumul la smecheriile facute de unii patroni inainte de corectarea legislatiei prin care am scos aproape 100000 de locuri de munca din zona gri sau de firme care se indestulau, fara licitatii, din sumele datorate persoanelor cu handicap, iar legea privind dialogul social va apara angajatorul in dauna angajatului. Vine prapadul!
PS. Revin cu detalii!”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: LISTA miniștrilor cu care Ludovic Orban va merge în Parlament

Veste de ultimă oră: „Legea pensiilor nu se aplică. Pensiile nu cresc!"

Legea pensiilor nu se aplică. Pensiile nu cresc! Nu se aplică nici legea salarizării, se spune clar”, a precizat Olguța Vasilescu, joi, în direct la Antena 3.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Cristian Tudor Popescu: Raed Arafat are un tupeu fenomenal, Nicolae Bănicioiu este arestabil pe loc

„Și la salariul minim pe economie devine foarte clar că nu va fi vorba de niciun fel de majorare.

Este clar un buget de austeritate și se dă drumul la șmecheriile pe care noi am încercat să le eliminăm”, a mai spus fostul ministru.

Citeste si: EXIT POLL alegeri prezidențiale 2019. Cine se califică în finala alături de Klaus Iohannis

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI