Într-un moment plin de emoție, Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii, a transmis un mesaj venit direct din România, din partea iubitei lui Lemnaru. Cu toții am fost martorii unei scene unice, în care Lemnaru a fost cuprins de bucurie și emoție la auzul următoarelor cuvinte care nu mai au nevoie de nicio altă prezentare.

Mesajul se adresează unuia dintre voi și începe așa. Hei, iubirea mea, să știi că noi suntem bine și ne este extraordinar de dor de ține, mai ales lui Dani.

Ce voiam să își spun dacă nu ai simțit deja, iubire, trebuie să câștigi căci ni se mărește familia; și nu cu un animăluț. Ci cu primul nostru copil”, a citit aseară Cosmin Cernat mesajul în Arena. Momentul a fost unul deosebit de emoționant pentru Lemnaru, care a fost copleșit de bucurie la auzul veștii că va deveni tată pentru prima dată. În mijlocul aplauzelor și încurajărilor venite din partea celorlalți concurenți, Lemnaru a mărturisit că acest moment este unul cu totul special în viața lui.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Noi aveam oarecum 4 copilasi, 3 pisici și un cățeluș, și chiar înainte să vin aici, pe insula, ne gândeam că ar fi foarte drăguț, pentru că ne iubim foarte mult și că suntem suflete preche, să vedem ce frumusețe de copil iese din două suflete prefecte care s-au găsit. Cred că suntem de 9 luni împreună, am pierdut noțiunea timpului de când mă aflu aici ”, a spus Lemnaru.

Lemnaru și ceilalți concurenți rămăși în competiția "Insula de 1 milion" luptă pentru marea miză de 1 milion de lei, o sumă care le poate schimba definitiv destinul. Prin ce încercări vor trece aceștia veți putea urmări la “Insula de 1 milion”, reality show ce poate fi urmărit sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si