Close sidebar
Close sidebar

Veste extraordinara pentru pensionari! Creste punctul de pensie din primavara. Lia Olguta Vasilescu a dat vestea

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca din primavara creste punctul de pensie.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din primavara anului 2019, punctul de pensie creste la 1.250 de lei. Anuntul a fost facut dupa ce, din aceasta luna, punctul de pensie s-a majorat de la 1.000 la 1.100.

”Va trebui sa o tinem o luna in dezbatere publica si toata lumea va putea sa-si spuna punctul de vedere, sa trimita mesaje, sa solicite anumite modificari”, a spus Olguta Vasilescu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Modificarea Legii Pensiilor a avut in vedere cresterea etapizata a punctului de pensie, dar si corectiile aduse pentru anumite categorii.

”Trebuie sa-i aducem la un numitor comun pe cei care au iesit la pensie acum 20 de ani si au avut un anumit stagiu de cotizare cu cei care au iesit acum un an”, a completat Vasilescu.

Termenul de intrare in vigoare a legii este inceputul anului viitor. Daca in 2019 punctul de pensie va ajunge la 1.265 lei, in 2020 punctul de pensie va ajunge la 1.775 lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI