Close sidebar
Close sidebar

Veste extrem de tristă în lumea sportului: O mare campioană a murit. Avea doar 30 de ani

Lumea sportului cu motor se află, din nou, în doliu! Campioana Braziliei la motociclism Superbike, Indiana Munoz, a murit într-un accident teribil pe circuitul Ayrton Senna.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tragedia a avut loc în timpul unei etape de Superbike. Cea poreclită „Indy” a scăpat de sub control motocicleta de 600 centimetri cubi. O ambulanță a sosit imediat la locul accidentului. Sportiva a fost dusă de urgență la spital, unde a fost băgată direct în operație, însă medicii nu au reușit să-i salveze viața.

Citeste si: Doliu în lumea filmului. O renumită actriță a părăsit scena

Cursa a avut loc pe circuitul Ayrton Senna Internacional de Goiana, iar tragedia a avut loc în virajul Turn Zero, când Indiana Munoz, care se afla pe locul doi, încerca o depășire.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Doliu în muzica românească. A murit tenorul Florin Diaconescu

Născută în 1990, în Republica Dominicană, Indiana Munoz era campioana Braziliei la Superbike și instructor. Fratele acesteia, Kioman Munoz, este și el de trei ori campion al țării din America de Sud, la motocros, scrie prosport.ro.

Citeste si: Doliu în familia cântăreței Crina Bălan! A murit...

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI