Celebra cântăreață de muzică populară, Saveta Bogdan, a povestit de curând, într-un interviu acordat unei televiziuni din România, că și-a pus în detaliu totul legat de înmormântarea ei.

Citeste si: Un stareț de la o mănăstire din Argeș îi amenință pe enoriași și îl înjură pe președintele Iohannis! "În pădure cu voi. "Vă dau şi peste bot şi vă scot dinţii!"

Solista a spus că a dat 12.000

de euro pe cavou și sicriu și este extrem de mândră de ce a făcut.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Zina Dumitrescu a murit îngropată în datorii! Azilul la care a stat în ultimii ani are de recuperat de la ea 90.000 de lei!

"Am avut nişte bani mai mulţi şi mi-am cumpărat un loc de veci, părinţii mei sunt în stânga, eu sunt în dreapta. M-am întâlnit cu verişoara mea şi am zis să îmi fac şi cavou.

Mi-am făcut un cavou atât de frumos! M-a costat vreo 2000 de euro atunci. Plus locul... m-a dus aproape de 12 mii de euro. Dar dacă veţi ce cavou am!(...) Fii-mea s-a supărat foarte tare că mă gândesc la aşa ceva. Nu se ştie ce oferă viaţa! Sunt sănătoasă, nu am probleme, cânt în fiecare seară", a spus Saveta Bogdan.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si