Sorina Placinta, fost ministru al Sportului si senator, a fost in prim-plan in perioada in care fiul ei, Andrei, a fost inchis pentru tentativa de omor, dupa ce in decembrie 2010 a incercat sa loveasca cu masina un barbat care incerca sa aplaneze un conflict intre el si iubita lui. Ulterior, in mai 2016, Andrei Placinta a fost eliberat. Si Sorina Placinta, devenita Bucuras dupa ce s-a maritat, in 2011, cu medicul Viorel Bucuras, a avut probleme in justitie, dar de alta natura.

In octombrie 2014, Sorina Placinta Bucuras s-a judecat cu mostenitorii cetateanului Stefan Stan, pretinzand ca este fiica acestuia. In aprilie 2016, Judecatoria Focsani a dat verdictul, care nu i-a fost favorabil acesteia.   „Constată că defunctul Ştefan Stan nu este tatăl reclamantei Bucuraş Sorina Luminiţa, nascuta la data de 06.02.1965,având ca mamă pe Ştefan (in prezent „Ciungan”) Leonia. Dispune radierea numelui tatalui de „Ştefan Stan” din actul de naştere al reclamantei, nastere inregistrata sub nr. 85 la data de 10.02.1965, la Sfatul Popular al orasului Focsani. de Primăria Mun. Focşani”, se arata in hotararea judecatorilor. Sorina Placinta a facut apel, care s-a judecat la Tribunalul Vrancea. Respinge apelul ca nefondat. Definitivă”, a fost decizia luata pe 15 decembrie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si