La sfarsitul lunii mai, artistul Adrian Berinde isi informa prietenii virtuali ca are nevoie de 50000 de euro pentru a urma un tratament in strainatate impotriva cancerului osos de care sufera. Dupa strangerea sumei, cantaretul a plecat la cateva clinici de afara, unde tratamentul prescris de medici a inceput sa dea primele roade. De altfel, acum doua zile, Berinde a scris urmatorul mesaj celor care l-au sprijinit financiar si moral. 

"Dragii mei,

Am revenit acasă după cea de-a treia tură de tratament. Analizele din Germania au arătat o scădere dramatică a numărului de metastaze – mai rămăseseră între 7-10%. Am mai făcut un „shot” şi mă voi întoarce pe data de 12 Noiembrie la control. Din spusele medicilor de acolo, există şanse mari să nu mai fie nevoie de încă o intervenţie... Am început să merg, e-adevărat că doar cu ajutorul cârjelor, durerile încă nu m-au părăsit, dar voi persevera până voi reuşi să fiu, din nou, pe picioare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Încă o dată, mulţumirile mele se îndreaptă înspre cei care m-au susţinut în tot acest timp şi au făcut posibil ca acum, azi, să fiu încă aici şi să scriu aceste rânduri.

Mesajul meu pentru oricine se află într-o situaţie similară este să nu dispere şi să se uite în sus. Plouă cu miracole. Eu sunt unul dintre ele.

Cu toată dragostea,
Adrian Berinde",
a notat recunoscator cunoscutul cantaret de folk. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si