Close sidebar
Close sidebar

Veste mare de la Adrian Berinde! Starea artistului bolnav de cancer s-a imbunatatit: "Din spusele medicilor, exista sanse mari sa nu mai fie nevoie de inca o interventie"

Solistul Adrian Berinde face un tratament complicat impotriva cancerului osos de care sufera.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

La sfarsitul lunii mai, artistul Adrian Berinde isi informa prietenii virtuali ca are nevoie de 50000 de euro pentru a urma un tratament in strainatate impotriva cancerului osos de care sufera. Dupa strangerea sumei, cantaretul a plecat la cateva clinici de afara, unde tratamentul prescris de medici a inceput sa dea primele roade. De altfel, acum doua zile, Berinde a scris urmatorul mesaj celor care l-au sprijinit financiar si moral. 

"Dragii mei,

Am revenit acasă după cea de-a treia tură de tratament. Analizele din Germania au arătat o scădere dramatică a numărului de metastaze – mai rămăseseră între 7-10%. Am mai făcut un „shot” şi mă voi întoarce pe data de 12 Noiembrie la control. Din spusele medicilor de acolo, există şanse mari să nu mai fie nevoie de încă o intervenţie...

Am început să merg, e-adevărat că doar cu ajutorul cârjelor, durerile încă nu m-au părăsit, dar voi persevera până voi reuşi să fiu, din nou, pe picioare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Încă o dată, mulţumirile mele se îndreaptă înspre cei care m-au susţinut în tot acest timp şi au făcut posibil ca acum, azi, să fiu încă aici şi să scriu aceste rânduri.

Mesajul meu pentru oricine se află într-o situaţie similară este să nu dispere şi să se uite în sus. Plouă cu miracole. Eu sunt unul dintre ele.

Cu toată dragostea,
Adrian Berinde",
a notat recunoscator cunoscutul cantaret de folk. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI