Ionut "Jaguarul" a reusit sa castige, pana la urma, un proces complicat cu Politia Romana. Aflat de ceva vreme intr-o disputa la tribunal cu Biroul Rutier din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Galati, pentru o plangere contraventionala, finalistul Exatlon a avut castig de cauza, Judecatoria Galati anuland recent amenda primita de sportiv.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Anulează în parte procesul verbal de contravenţie seria XXX, exonerează petentul de la plata amenzii contravenţionale în sumă de 580 de lei şi înlătură sancţiunea complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile", asa suna sentinta Judecatoriei Galati.

Recent, dupa ce a anuntat ca divorteaza de sotia sa, Nella, Ionut Sugacevschi si-a informat fanii ca s-a intors in Romania din Belgia, ultima lui tara de adoptie, stabilindu-se la Brasov.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si