Casatorit in urma cu trei ani cu prezentatoarea tv Oana Stancu, cu care are o fetita, Daniel Zamfir (51 de ani) este un politician devenit cunoscut dupa ce a initiat celebra lege a darii in plata. In februarie 2018, dupa o cearta cu presedintele partidului, Ludovic Orban, senatorul a fost exclus din PNL, pierzand si sefia Comsiei Economice din Senat.

Imediat, sotul Oanei Stancu s-a reorientat si s-a inscris in ALDE, intrand practic in coalitia aflata la guvernare.

In consecinta, Zamfir s-a reinstalat recent in postul de presedinte al Comisiei Economice, pe care il mai ocupase din decembrie 2016 pana la inceputul lui 2018.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Începând de mâine, voi fi din nou preşedintele Comisiei economice a Senatului. De săptămâna viitoare incep audierile celor care fac abuz de putere economică în România. Ţinem aproape!", a notat bucuros Daniel Zamfir pe Facebook.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si