Un nou sistem de plată l-ar putea pe acesta i-ar putea scăpa pe şoferi de lungă aşteptare de la intrările și ieșirile din pacarea aeroportului Otopeni, dar şi de stresul de a nu pierde fisa de acces.

Citeste si: Accident tragic pe A4: Două TIR-uri s-au ciocnit, după ce unul dintre ele a rupt parapeţii şi a pătruns pe sensul opus. Un autovehicul a luat foc

Sistem nou în parcarea aeroportului Otopeni

Anunţul a fost făcut chiar de fostul ministrul al Transporturilor Cătălin Drulă. În teorie, aceste jetoane de plastic vor fi înlocuite de jetoane de hârtie. Este vorba despre un sistem inteligent, dotat cu bariere moderne, dar şi camere care identifică numărul de înmatriculare al autovehiculului. Aceste schimbări ar fi implementate ca urmare a sesizărilor făcute de șoferii care erau nemulţumiţi de cozile imense de la intrările şi ieşirile din aeroportul Otopeni. Primul sistem de acest fel a fost instalat la Terminalul de Sosiri.

Rătăcirea jetonului era o altă problemă importantă a vechiului sistem. Cine pierdea aceste jeton, teoretic nu mai putea să iasă din parcare fără să plătească suprataxa de 500 de lei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Octavian Jurma, semnal de alarmă despre noile restricții de sărbători: ,,Când toată lumea trage obloanele, noi le deschidem"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si