Close sidebar
Close sidebar

Veste nouă pentru șoferi! Parcarea va fi interzisă pe cel mai mare bulevard din Sectorul 6. Când se aplică această măsură

Primăria sectorului 6 a anunțat faptul că parcarea va fi interzisă pe cel mai mare bulevard din Cartierul Militari, în fiecare miercuri.

Alexandra Bercea,

Veste nouă pentru șoferi! Parcarea va fi interzisă pe cel mai mare bulevard din Sectorul 6. Când se aplică această măsură


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Majoritatea străzilor Capitalei sunt, la orice oră din zi și din noapte, pline de mașini parcate. Unele autoturisme sunt ținute cu săptămânile în același loc, fără să fie mișcate. Evident, sub ele și lângă bordură se adună mizerie, praf, frunze uscate, gunoaie, dificil de strâns de către firma de salubrizare.

Iar mizeria de la brodură se tot strânge, astfel că nu reușim să o adunăm eficient. Numărul mare de mașini parcate în permanență, pe toate căile de acces rutier, îngreunează operațiunile de curățenie.

Pe lângă faptul că e inestetică, mizeria ne pune și sănătatea în pericol. Este nevoie ca măcar o dată pe săptămână strada să fie liberă, fără autovehicule, pentru ca firma de salubrizare să poată mătura, aspira, spăla temeinic (manual sau mecanizat)”, se arată într-un comunicat transmis de Primăra Sectorului 6.

De când va fi interzisă parcarea mașinilor?

Un proiect pilot va fi demarat de Primăria Sectorului 6, pe Bulevardul Iuliu Maniu. Începând cu 26 octombrie 2022, în fiecare miercuri (între orele 10.00 și 14.00), pe segmentul dintre Lujerului și Valea Cascadelor, pe ambele sensuri de circulație, va fi interzisă parcarea, pentru curățenie.

Citeste si: Primăria care face apel către bucureșteni pentru a-și muta mașinile. Care este motivul și unde nu se mai poate parca în Capitală

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Am ales mijlocul unei zile din timpul săptămânii mizând pe faptul că majoritatea locatarilor sunt la serviciu”, au declarat reprezentanții primăriei.

Mașinile vor fi relocate în cazul parcării, miercuri

Șoferii care vor parca mașinile pe Bd. Iuliu Maniu, în intervalul anunțat, vor fi relocate contra cost. Tariful este de 200 de lei.

În cazul în care nu este permisă relocarea, din lipsă de spațiu liber, este dispusă ridicarea, transportul și depozitarea mașinilor pe terenul din strada Preciziei 24.

Pentru a recupera mașinile de la locul de depozitare, șoferii trebuie să facă o cerere scrisă la sediul Direcției Generale de Poliție Locală.

Citeste si: Sume colosale pentru un loc de parcare în Capitală. Cât plătesc bucureștenii pentru un loc de parcare

De asemenea, proprietarul trebuie să prezinte documentele mașinii în original și cu dovada achitării tarifelor de ridicare și transport. Acestea sunt:

  • 350 de lei pentru ridicarea și transportul unui vehicul mai mic de 5 tone
  • 450 de lei pentru ridicarea și transportul unui vehicul mai mare de 5 tone.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI