Close sidebar
Close sidebar

Veste proastă pentru Liviu Dragnea. Nu se aștepta la asta

Judecătorii au respins marți cererea de eliberare condiționată a fostului lider al PSD Liviu Dragnea, încarcerat la Penitenciarul Rahova. Decizia instanței nu este definitivă.

Razvan Ilie,

Solicitarea de eliberare a fostului lider al PSD, Liviu dragnea, a fost respinsă ca neîntemeiată, iar Dragnea poate ataca decizia. [Sursa foto: Facebook / Liviu Dragnea]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Liviu Dragnea s-a prezentat în fața instanței, marți 27 aprilie 2021, pentru a solicita eliberarea condiționată. Judecătorii nu au ținut însă țină cont de avizul favorabil primit săptămâna trecută de la Penitenciarul Rahova și au refuzat cererea fostului lider PSD.

Citeste si: Mădălin Voicu, sub lupa întrebărilor incomode, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”- „Cred că femeile simt că mi-e drag ”

Liviu Dragnea: Am stat destul în penitenciar

Liviu Dragnea, încarcerat la Penitenciarul Rahova, a fost audiat de către magistrați prin videoconferință." Îndeplinesc condiţiile (pentru eliberarea condiţionată- n.r.). Am stat destul în penitenciar, nu reprezint un pericol pentru societate. Pot face bine", le-a spus Dragnea judecătorilor, potrivit Hotnews.ro.

Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, a primit aviz favorabil săptămâna trecută din partea comisiei din Penitenciarul Rahova pentru eliberare condiţionată. Dragnea a executat doi ani din cei trei ani de închisoare la care a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a susținut că la ieșirea din închisoare fostul lider al PSD va fi angajat la o firmă. Ea a prezentat pasaje din raportul favorabil întocmit de Comisia de liberare condiţionată de la Penitenciarul Rahova:

"Deţinutul a avut un comportament în general pozitiv, a beneficiat de mai multe recompense şi o singură sancţiune, care ulterior a fost anulată...

A fost carantinat de trei ori, o dată în decembrie şi de două ori ulterior, deşi avea teste negative. Comisia a constatat în unanimitate că a avut o atitudine pozitivă. A achitat prejudiciul din dosar. Aveţi la dosar o societate care îl va încadra în muncă. Să nu uitaţi că suntem în Săptămâna înainte de Paşte", a afirmat avocatul Teodosiu, potrivit Agerpres.

Citeste si: Florin Cîțu: „Suntem, în ceea ce priveşte pandemia, pe o pantă descrescătoare a acestui val trei”

Liviu Dragnea și-a câștigat zile de libertate prin muncă

La începutul acestui an, Liviu Dragnea a primit vestea că își poate relua munca în penitenciarul Rahova. La fiecare patru zile muncite, el a putut să își scadă o zi din pedeapsă și astfel a putut să ceară mai repede eliberarea condiționată.

Lui Liviu Dragnea îi fusese suspendat dreptul la muncă, după ce a apărut într-un interviu televizat fără să fi avut acordul conducerii penitenciarului. El muncea ca mecanic în garajul penitenciarului Rahova.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Judecătoria Sectorului 5 a admis în ianuarie o cerere depusă de Liviu Dragnea şi a obligat conducerea Penitenciarului Rahova să îi permită fostului lider al PSD să presteze în penitenciar „activităţi lucrative cu caracter gospodăresc”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI