După finala Exatlon, Alin Andronic a fost asaltat de cereri în căsătorie. Nu de alta, dar toate fanele știau că în momentul în care a intrat în competiție, brunetul nu avea iubită! Sportivul a recunoscut acest lucru în cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri pe contul lui de Instagram.

Deşi cunoscut ca un tip modest, Alin a trebuit să-i recunoască unei admiratoare că trebuie ”să stea la coadă” dacă vrea să se căsătorească cu el.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Războinicul” Alin Andronic a făcut dezvăluiri uluitoare despre Exatlon! El a spus că nu se simte un star după relity-show-ul de la Kanal D, ci trăieşte exact ca înainte de a intra în competiţia din Republica Dominicană. După terminarea celui de-al doilea sezon Exatlon România, Alin Andronic s-a întors în Germania. A declarat că a rămas acelaşi om integru şi simplu de dinainte de a merge în competiție.

Mai mult, la o discuţie pe adresa lui de socializare, Alin Andronic surprinde din nou cu modestia de care, de altfel, a dat dovadă şi în concurs. ” Nu mă simt o vedetă. Beau apă de la chiuvetă, nu pentru că nu aş avea bani să îmi cumpăr de la magazin, ci fiindcă aşa îmi place, şi dorm pe canapea. E stilul meu simplu. Nu m-a schimbat Exatlonul”, avea să spună „războinicul” unor întrebări venite de la cei care îl iubesc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si