Tânărul artist despre care vorbim se numește Alin Văduva și în 2012 a participat la un show de talente și a câștigat simpatia publicului, însă nu suficient cât să câștige.

Într-un moment al vieții sale de rătăcire, el a decis să plece într-o călătorie la Ierusalim pentru a vizita mai multe mănăstiri. De atunci, el a decis să cânte muzică religioasă.

Citeste si: Nu scăpăm de vremea rea! Anunț de ultimă oră de la meteorologi: Ninsori și ploi înghețate în săptămâna care urmează

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Alin a fost plecat multă vreme, s-a întors în ţară, apoi a plecat iarăși. S-a transformat din tânărul care cânta muzică dance într-un apărător al bisericii, fiind foarte matur şi dedicat. De prin anul 2015 s-a îndepărtat de lumea muzicală dance”, a declarat, pentru Click!, o sursă din anturajul solistului.

Citeste si: Accident în Vâlcea cu două victime. Sunt implicate un microbuz și o autoutilitară de gunoi

Alin Văduva s-a născut în Caracal, a început să studieze canto la 14 ani și a reușit până acum să obțină aproape 50 de premii la festivaluri. A luat locul 2 pentru interpretare la Festivalul Mamaia, în 2006, iar în 2008 a reprezentat România la Festivalul „Cerbul de Aur”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si