Laurențiu a deschis cutia Pandorei! Concurentul a vorbit despre relație cu Emma. Concurentul din „Casa Iubirii” i-a spus Emmei ce decizie a luat în legătură cu relația lor! Concurenta a încercat să nu plângă, dar Laurențiu nu a mai rezistat și a pus punctul pe i!

Concurenții din Casa iubirii au venit cu speranța că își vor întâlni jumătatea în cadrul show-ului și încearcă să se cunoască din ce în ce mai bine.

Aceștia au parte în fiecare ediție de noi provocări de senzație, de momente romantice menite să îi apropie de cei pe care îi admira, dar și de răsturnări uluitoare de situație și chiar de tensiuni aprige iscate din gelozii sau orgolii puternice.

Citește și: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii”, Razboi deschis intre Sahika si Ender

În ediția de joi, Laurențiu și-a exprimat dezamăgirea față de atitudinea Emmei, concurență pe care de ceva timp o admira și a recunoscut că o simpatizează. Ieri, Andreea Mantea și-a dorit enorm să îi ajute și să îi reapropie, oferindu-le un date de zi, pentru a avea ocazia de a se cunoaște mai bine.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Duminica, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, “Siguranta si increderea”, la mila hotilor

Ce decizie neașteptată va lua Laurențiu.

Concurenții din „Casa Iubirii” au fost șocați să afle ceea ce a decis Laurențiu. El a decis să pună punct perioadei de cunoașrere cu Emma.
În ediția de astăzi, in Casa iubirii, Laurențiu a decis să nu mai prelungească agonia și să îi transmită Emmei decizia pe care a luat-o în privința relației lor.

Tânărul a mărturisit că s-a gândit foarte mult la tot ceea ce s-a întâmplat între ei în ultimele zile și a ajuns la concluzia că e momentul să pună punct perioadei lor de cunoaștere, deoarece crede că nu sunt potriviți pentru a construi împreunăo relație.

Citește și: Kanal D2, marea lansare din 2 aprilie

Ionuț: Relația cu Emma, regreți ceva? Vrei să mai dai o șansă? Să o rezolvi cumva sau e un capitol încheiat?

Laurențiu: „M-am gândit mult la chestia asta și m-a dat puțin înapoi tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile! Suntem de ceva timp în perioada asta de cunoaștere și m-am gândit și cred că ar fi trebuit să simt mai mult după toată perioada asta care a fost destul de lungă! Și după cele întâmplate nu știu sigur dacă suntem potriviți unul pentru celălalt! Nu vreau să credeți că am luat eu o decizie așa drastică pentru că nu e vorba doar despre ce s-a întâmplat în ultimele zile!

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Urmărim ca să dăm ”hate”

Știu că treci și printr-o perioadă mai dificilă și n-am vrut neapărat să-ți zic chestiile astea acum, n-am vrut să te dau mai tare peste cap, dar am vrut să-ți zic din timp și cât mai repede! Că să nu apară alte lucruri nedorite, cum au apărut de exemplu în cuplul lui Radu cu Cristina! Și am

vrut să-ți zic din timp că nu sunt sigur că suntem persoane potrivite!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si