Close sidebar
Close sidebar

Veste trista pentru viitoarele mame din Romania. Scad indemnizatiile pentru cresterea copilului - La ce sume se ajunge

Guvernul Romaniei pregateste un program de convergenta ce urmeaza sa fie pus in practica in perioada 2017-2030, iar acest program propune mai multe cresteri ale veniturilor bugetare, dar si o mare scaderea a cheltuielilor.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Unii angajati se vor bucura pe anumite gresteri, in timp ce preturile unor produse vor exploda si ele. Guvernul propune si o reducere a numarului de bugetari si reducerea cheltuielilor de functionare a administratiei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Printre persoanele afectate se numara si viitoarele mame din Romania. Guvernul doreste sa utilizeze eficient resursele bugetare alocate pentru prestatii sociale si vede ca oportuna plafonarea indemnizatiei pentru cresterea a copilului la un nivel maxim cuprins intre 5.000 si 10.000 de lei si doreste si introducerea unui card social de beneficii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI