Cu toate acestea, se pare că familia Simonei Halep se va mări, curând chiar, iar cea care se ocupă de sporirea fercirii este cumnata marii jucătoare de tenis și, totodată, una dintre cele mai bune prietene ale vedetei, Luminița Halep.

Citeste si: Simona Halep, mai tare ca Gică și Ianis Hagi la un loc! Show total în casa campioanei la tenis| Video

Citeste si: Simona Halep, cu planurile date peste cap de coronavirus! Vedeta tenisului mondial și-a reorganizat toată viața! Inclusiv nunta cu Toni Iuruc

Citeste si: Secretul Simonei Halep de pe Instagram! Pe cine urmărește vedeta tenisului mondial

Mai exact, zilele trecute, în familia Simonei Halep a fost o petrecere pe cinste, în intimitatea casei vedetei. Nu de altceva, dar Luminița Halep s-a dat peste cap să îi pregătească lui Nicolae, soțul ei și fratele vedetei tenisului mondial, o mică agapă cu ocazia împlinirii a 34 de ani. Iar sufletul micii petreceri a fost chiar Simona Halep, care, de dragul cumnatei  și al fratelui ei, s-a dat în spectacol cu abilitățile ei din bucătărie. Și, sinceră, dar cu umor, Simona Halep și-a prezentat prima creație culinară a carierei, câteva clătite și o porție de cartofi prăjiți pentru care a cerut voie de la Darren Cahill și restul antrenorilor din echipa ei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dar, ceea ce este, cu siguranță, un motiv de bucurie uriașă pentru Simona Halep este vedea pe care se pare că a primit-o de la prietena și cumnata ei, Luminița. Mai exact, spun sursele noastre, Luminița pare să fie însărcinată, iar Simona Halep este nerăbdătoare să devină, din nou mătușă și, probabil, nașă pentru cpilul fratelui și cumnatei sale.

 

Simona Halep, prietenă bună cu Luminița, cumnata ei

Luminița Halep este soția lui Nicolae, fratele campioanei Simona Halep. Deși este o apariție fermecătoare și cu bun gust, Luminița nu este deloc excentrică și nu dorește să iasă în evidență prin popularitatea cumnatei sale. Luminiţa şi-a unit în 2017 destinele cu Nicolae, fratele Simonei. Născută la Constanţa, în iulie 1992, cumnata Simonei a studiat la Universitatea "Ovidius" şi provine dintr-o familie de muzicieni. Părinţii săi au cântat în formaţia Kavalla.

 

Simona Halep a decis să renunțe la tenis pentru familie, peste câțiva ani

Mai exact, spun surse foarte bine informate din preajma campioanei la tenis, Simona Halep a decis când va renunța la sportul în care a făcut, la propriu, istorie, ea fiind singura jucătoare din lume care, de mai bine de șase ani, s-a păstrat în Top 10 mondial. ”Simona Halep va mai juca tenis până în 2022. După, este decisă să renunțe la sportul de performanță. O face de dragul familiei, vrea neapărat să se așeze la casa ei, să nu se mai streseze cu zecile, sutele, de plecări prin toată lumea. Peste trei ani va avea 31, se va îndrepta spre 32 și, cum își dorește o familie mare, trebuie să renunțe la performanță”, ne-a spus sursa citată.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Mai mult, spun sursele noastre, Simona Halep a decis că, la 32 de ani să devină pentru prima oară, mamă. ”Simona își dorește minumum trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum, Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă maximum trei ani”, ne-a mai spus sursa noastră.

În plus, mai spun sursele noastre, ieșirea de la restaurant de zilele trecute, a mai avut un scop. ”Simona Halep și Toni Iuruc au decis data la care își vor anunța, oficial, logodna. Se va petrece curând, dar, probabil, așteaptă un moment foarte bun pentru ea. Și-ar fi dorit să anunțe că se logodesc imediat după Australia, dar ea voia să facă pasul cu pricina doar dacă ar fi ajuns în finală, lucru care, din păcate, nu s-a întâmplat, iar Simona a fost foarte dezamăgită din cauza meciului pierdut”, ne-a mai precizat sursa noastră.

În altă ordine de idei, mai spun sursele noastre, relația cu Toni Iuruc a făcut-o pe Simona Halep, pentru prima oară, să fie, cu adevărat, liniștită că visurile ei din copilărie vor deveni realitate. ”Ea, înainte de Toni, era stresată când venea vorba de întemeierea unei familii. Este visul ei din copilărie, și-a dorit întotdeauna să se vadă în rol de soție și de mamă. Acum, de când e cu Toni, știe că i se va îndeplini visul și, probabil de aceea, este mult mai relaxată. Iar asta se vede și când vine vorba de sport, de performanță, reușește să intre în teren mai relaxată și mai focusată ca oricând. Probabil de aceea va avea, acum, în următoarea perioadă, și performanțe de ținut minte”, ne-a mai spus apropiatul Simonei Halep.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si