Tudor Petrut, alias Serban din „Liceenii”, a anuntat ca a inceput lucrul la scenariul celui mai nou film din seria care i-a facut celebri pe Stefan Banica Jr si Oana Sarbu. Noul proiect are titlul de „Liceenii: Reuniunea” si, conform autorului, va avea un scenariu original care porneste de la aventurile celor mai iubiti adolescenti din anii 80-90, prezentate in filmele „Liceenii” si „Liceenii rock’n’roll”.

„Am asteptat atatia ani si n-am avut curajul nici macar sa deschidem discutia. Am crezut ca nu mai intereseaza pe nimeni. Ca personajele s-au pierdut in eter, prafuite in istoria cinematografiei romanesti. Pana intr-o dupa masa de vara cand reuniti sa depanat amintiri am hotarat ca merita sa continuam povestile unor adolescenti fericiti. Intr-o poveste cu maturi care in suflet au ramas mereu tot adolescenti. Asa a prins contur „Liceenii: Reuniunea”... De la scenariu pana la ecran va fi o cale lunga si anevoioasa. La treaba!”, a spus Tudor Petrut.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Serban, tocilarul din seria „Liceenii”, are astazi 54 de ani si locuieste de ceva vreme in Statele Unite ale Americii. El a continuat sa apara in filme si spoturi publicitare, are propria emisiune la un post de televiziune local pentru comunitatea romaneasca din America si si-a facut un tel din a promova romani de valoare peste Ocean. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si