Close sidebar
Close sidebar

Vestea privind decesul cântăreţului Mihai Constantinescu, infirmată de reprezentanţii Spitalului Floreasca

Reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Floreasca au infirmat vestea morţii cântăreţului Mihai Constantinescu, anunţată într-o postare pe Facebook de Uniunea Autorilor şi Realizatorilor de Film din România.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, a infirmat pentur Libertatea vestea morţii lui Mihai Constantinescu.

Citeste si: Vestea a venit ca un șoc: “Mihai Constantinescu nu mai are nicio șansă de supraviețuire”

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucureşti şi o apropiată a familiei, a declarat şi ea, conform aceleiaşi surse, că starea de sănătate a artistului se îmbunătăţeşte.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Monica Pop l-a vizitat la spital pe Mihai Constantinescu: ”L-am văzut iar pe Mihai. Foarte bine îngrijit. Real progres!” EXCLUSIV

"Astăzi a plecat în stele Mihai Constantinescu! Dumnezeu să-i lumineze drumul. Melodiile din copilăria unora dintre noi vor rămâne "dovada'' existenţei lui pe această lume! Drum lin, Mihai ne vom gândi cu bucurie şi preţurie la tine. Dumnezeu să-l ierte!", era  mesajul UARF, care a fost şi el şters ulterior depe pagina de Facebook.

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator în 13 mai şi a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI