Dani Borgovan, boxer de performanță, a fost găsit inconștient în scara blocului în urmă cu câteva zile. La doar 30 de ani, Dani a petrecut mai multe zile în comă. 

Astăzi, starea lui Dani s-a îmbunătățit, iar medicii au declarat că a reușit să articuleze primele cuvinte după tragicul eveniment.

A spus primele cuvinte după ce a stat mai multe zile în comă

Vești bune pentru familia și prietenii lui Dani Borgovan. Tânărul boxer, sportiv de performanță, este în stare stabilă. Tânărul a reușit să spună primele cuvinte după ce s-a trezit din comă.

Medicii au declarat că Dani Borgovan este internat în continuare la secția ATI. Starea lui Dani este stabilă, iar sportivul este conștient și beneficiază de kinetoerapie și tratament suportiv specific.

Citește și: VIDEO-EXCLUSIV- Ce s-a aflat despre noaptea în care antrenorul de box a fost bătut crunt. Prietenii fac acuzații grave: ”Partenera lui a chemat o prietenă care a venit cu încă doi băieți pregătiți pentru ce a urmat”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Boxer de performanță, Dani Borgovan

Boxer de performanță, Dani Borgovan

[Sursa foto: Facebook]

"Tânărul în vârstă de 30 de ani, care a practicat box de performanță și care a fost adus în noaptea de 20/21 octombrie în stare critică la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, este acum stabil hemodinamic și respirator, este conștient și în aceste zile a început să articuleze primele cuvinte. Se află în continuare în Secția ATI, unde beneficiază de kinetoterapie și tratament suportiv specific", a declarat Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

În aceste condiții, Dani Borgovan va putea oferi anchetatorilor detalii despre noaptea tragediei. Informații importante care vor ajuta la stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs tragedia și care pot fi oferite doar de acesta, vor ieși la iveală. 

Suspecții sunt în arest preventiv. Familia și prietenii lui Dani continuă să iasă în stradă

În ancheta efectuată cu privire la cazul lui Dani Borgovan, boxer de performanță, găsit inconșient în scara blocului, polițiștii au reținut în arest preventiv doi bărbați. Din primele informații, se pare că autoritățile au fost anunțate de iubita lui Dani cu privire la faptul că acesta se află pe scara blocului, în stare gravă.

Ipoteza tragediei lui Dani este o ceartă cu iubita care a degenerat. Iubita ar fi sunat o prietenă, care ar fi venit însoțită de cei doi bărbați, reținuți de polițiști. După întâlnirea acestora, Dani a fost găsit inconștient, pe scara blocului. Cum a ajuns Dani Borgovan pe scara blocului rămâne, însă, un mister.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Încă din prima seară când Dani Borgovan a ajuns la spital, în stare gravă, familia și prietenii acestuia au ieșit în stradă, pentru a se ruga, dar și pentru a cere dreptate în cazul tânărului.

Dani Borgovan

Dani Borgovan

[Sursa foto: Facebook]

”Nu știu ce să zic, cine-i vinovat să iasă în față să zică asta, pentru că Dani nu s-a băgat singur. Asta clar este o tentativă de omor, dar trebuie să știm motivul și cei vinovați să facă ani grei de închisoare. Nu vine nimeni să se bată cu un boxer de talia lui Dani și ei să iasă nevătămați. Noi știm și toată lumea, cei care îl cunosc pe Dani că el nu decurgea la violențe. El nu era un om problemă pentru societate”, a declarat Marian Borgovan, în exclusivitate pentru știrilekanld.ro, despre cumplita situația prin care trece sportivul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si