Close sidebar
Close sidebar

Vesti bune despre subofiterul roman, supravietuitorul atacatului de la baza militara din Kandahar. Acesta urmeaza sa fie externat

Sergentul major Bogdan Dragomir, buzoianul rănit pe 7 mai în Afganistan, va fi externat zilele acestea din Spitalul Militar din Bucureşti. Militarul se recuperează bine şi în curând îşi va putea relua activitatea.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

El a fost rănit în atacul dintr-o bază militara  de lângă Kandahar in Afganistan, intr-un schimb de focuri cu rebelii talibani, in urma caruia doi militari romani, Adrian Vizireanu şi Iulian Dumitrescu, au fost ucisi.
Bogdan Dragomir se va externa în zilele următoare şi se va putea întoarce la familia şi unitatea sa. A fost foarte bine încadrat medical la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, din Bucureşti, a declarat ministrul apararii, Mihnea Motoc.
Adrian Vizireanu şi Iulian Dumitrescu au fost înaintat post mortem în gradul de sublocotenent şi au fost decoraţi de preşedintele Klaus Iohannis. Ei vor fi declaraţi cetăţeni de onoare ai judeţului Buzău. De asemenea, două străzi din Buzău le vor purta numele celor doi bravi militari, scrie adevarul.ro.

El a fost rănit în atacul dintr-o bază militara  de lângă Kandahar in Afganistan, intr-un schimb de focuri cu rebelii talibani, in urma caruia doi militari romani, Adrian Vizireanu şi Iulian Dumitrescu, au fost ucisi.

Bogdan Dragomir se va externa în zilele următoare şi se va putea întoarce la familia şi unitatea sa.

"A fost foarte bine încadrat medical la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila, din Bucureşti" a declarat ministrul apararii, Mihnea Motoc.

 

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Adrian Vizireanu şi Iulian Dumitrescu au fost înaintati post mortem în gradul de sublocotenent şi au fost decoraţi de preşedintele Klaus Iohannis.

Ei vor fi declaraţi cetăţeni de onoare ai judeţului Buzău.

De asemenea, două străzi din Buzău le vor purta numele celor doi bravi militari, scrie adevarul.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI