Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Vești bune pentru fanii „ABBA”! Agnetha Faltskog, solista formației suedeze, se relansează în muzică

Solista trupei ABBA se relansează în muzică. Agnetha Faltskog, blonda formației pop care a făcut furori în industria muzicală, își relansează cariera solo. Artista în vârstă de 73 de ani a anunțat deja pe rețelele de socializare apariția unui nou single, a cărui premieră mondială vă fi chiar în această seară.

Redactia Stirile Kanal D,

Vești bune pentru fanii „ABBA”! Agnetha Faltskog, solista formației suedeze, se relansează în muzică

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Solista cu părul de aur a trupei ABBA revine în lumina reflectoarelor. După mai bine de 10 ani de pauză, Agnetha Faltskog lansează astăzi o piesă nou-nouță, pe care o promovează pe contul său de socializare, la fel de nou. Melodia se numește „Where Do We Go From Here?”, iar cântăreața le-a transmis fanilor că abia așteaptă să audă păreri despre noul single ce va fi ascultat în premieră mondială în online, chiar în această seară. Melodia vine la un deceniu de la ultimul album scos pe piață de solistă.

Citește și: VIDEO- Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project, a petrecut clipe minunate cu familia, la Disneyland

Trupa „ABBA” s-a desființat după doar 10 ani de activitate

Agnetha și cei 3 parteneri de trupă au făcut furori în anii 70-80 cu hiturile grupului ABBA.

Formația suedeză, alcătuită din 2 băieți și 2 fete, a avut însă, viață scurtă. Deși hiturile au dăinuit peste decenii, trupa s-a desființat după doar 10 ani de activitate. Prima care a decis să părăsească ABBA a fost chiar Agnetha. Solista și-a dorit să stea departe de agitația de pe scenă, iar plecarea ei a dus rapid la destrămarea trupei.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

ABBA s-a reunit în anul 2021, pentru a lansa un nou album, care a fost foarte bine primit de public. Agnetha își continuă în paralel și cariera solo, începută în urmă cu mai bine de 40 de ani și se bucură de averea cumulată, estimată la 200 de milioane de dolari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI