Cu ocazia împlinirii a 17 ani, Kanal D a pregătit o surpriză mare pentru fanii serialelor turcești! ,,Totul pentru familia mea'' se va întoarce pe kanald.ro. Fanii vor avea oportunitatea de a urmări serialul online!

Serialul va reveni pe kanald.ro

Un motiv de bucurie pentru fanii serialelor turcești! De la data de 1 martie 2024, serialul turcesc "Totul pentru familia mea" revine pe kanald.ro.

În acest caz, fanii vor avea oportunitatea de a urmări producția captivantă online, oriunde și oricând. Kanal D va marca aniversarea de 17 ani cu o surpriză deosebită pentru fani, aducând un serial iubit înapoi.

În fiecare vineri se vor încărca 5 episoade, fiind oferită o experiență de vizionare convenabilă pentru fani, pe kanald.ro.

Fanii vor putea urmări câte 5 episoade, care vor fi disponibile în fiecare vineri, de la data de 1 martie 2024.

Ce acțiune are serialul „Totul pentru familia mea”?

Serialul este o dramă care urmărește povestea a patru frați: Kadir, Omer, Asyie și Emel. Aceștia trăiesc o viață modestă, dar plină de fericire și liniște alături de părinții lor, Hatice și Veli. 

Într-o dimineață, viața li se dă peste cap, atunci când Hatice va descoperi un secret care schimbă destinele lor.

Copiii se găsesc lipsiți de sprijinul familiilor lor, odată cu decesul părinților într-un accident cumplit.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Kadir, fratele cel mai mare, își va asuma responsabilitatea pentru frații săi mai mici, jurându-și să le ofere o viață mai bună.

Drumul către stabilitate vine cu multe greutăți. Frații se vor lupta să supraviețuiască, confruntânu-se cu lipsa unui loc de muncă, probleme cu locuința și tensiunile cu rudele.

Aceștia cer ajutorul unchiului lor, Orhan, într-un moment de disperare. Totuși, conflictul cu soția lui Orhan îi determină pe copii să se mute într-o magazie abandonată. 

Ei sunt loviți de multe încercări, dar rămân determinați să lupte pentru familia lor și să își păstreze speranța pentru un viitor bun.

 „Totul pentru familia mea” reprezintă o poveste captivantă despre dragoste, sacrificiu și unitate în fața adversităților vieții.

Cine sunt actorii serialului?

Printre actorii serialului se numără Ahu Yağtu, Celil Nalçakân, Halit Ozgur Sari, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Su Burcu Yazgı Coşkun și mulți alții.

Halit Ozgur Sari, un tânăr actor în ascensiune, va da viață personajului principal, Kadir.

Având o carieră solidă în industria filmelor turcești, Sari a devenit cunoscut prin rolurile sale din seriale precum "Şampiyon" și "Diriliş Ertuğrul".

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Ahu Yağtu, o actriță consacrată, va interpreta rolul Suzan. Yağtu s-a remarcat în producții precum "Furtună pe Bosfor" și "Dragoste și ură".

Citește și: Un nou episod din serialul ,,Dragoste și speranță”: Momente de coșmar pentru Zeynep

Celil Nalçakân, un actor foarte apreciat în Turcia, va juca rolul negativ, Akif Atakul. Nalçakân s-a impus prin interpretările sale remarcabile în seriale precum "Silâ" și "Kardeşlerim", potrivit Kanald.ro.

Nu ratați primele cinci episoade din „Totul pentru familia mea”! Ele se vor putea urmări începând cu data de 1 martie 2024, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând siteul https://www.kanald.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si