Close sidebar
Close sidebar

Veşti bune pentru Florin Busuioc. O să fie externat. Când revine pe micul ecran

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Florin Busuioc se întoarce la muncă. Conform unor surse medicale din cadrul Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitală, actorul se simte din ce în ce mai bine şi cât de curând se întoarce pe micul ecran.

În urmă cu câteva zile, medicul care i-a dat o a doua şansă la viaţă lui Florin Busuioc explica de ce doctorii de la Institutul de Boli Cardiovasculare ar fi luat în calcul varianta montării unui al doilea stent. ”Este adevărat că domnul Florin Busuioc mai avea leziuni la un vas de sânge de la inimă, care nu erau însă de operat în acel moment de urgenţă, de infarct acut. Noi am montat stentul acolo unde se impunea, ca să salvăm pacientul. Nu ştiu exact ce strategie au acum colegii de la C.C. Iliescu după evoluţia pacientului”, a explicat medicul Paul Traşcă, pentru o publicaţie din România.

Tot surse medicale susţin că fumatul excesiv l-a adus pe Florin Busuioc în această situaţie. Cert este că, într-adevăr, Busu este un fumător înrăit. Florin Busuioc “suda” ţigările înainte să sufere cele trei infarcte. Actorul era, pur şi simplu, dependent de tutun. Viciu care, până la urmă, l-a adus pe patul de spital.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ce s-a întâmplat

Florin Busuioc a suferit un infarct, pe scena teatrului din Craiova, în timpul unui spectacol. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI