Close sidebar
Close sidebar

Vesti bune pentru liceenii care vor sa studieze in America. Elevii pot obtine burse gratuite prin programul FLEX

Programul Future Leaders Exchance Program (FLEX) 2017-2018 ofera ofera elevilor interesati burse gratuite de studii in SUA. Fiecare bursier va locui timp de un an la o familie americană şi va studia într-un liceu american. Programul se adresează şi copiilor cu dizabilităţi.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Programul, aflat la al 24-lea an de existenta, este sustinut de Ambasada Statelor Unite ale Americii in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si American Councils for International Education.
Elevii interesati care indeplinesc urmatoarele conditii se pot inscrie pana la data de 18 octombrie:
-au cetăţenie română; sunt născuţi între 1 ianuarie 2000 şi 15 iulie 2002; sunt actualmente în clasele a IX-a, a X-a sau a XI-a; studiază engleza în liceu; îndeplinesc criteriile pentru a obţine viza SUA şi nu au stat în SUA mai mult de trei luni în ultimii cinci ani.

Programul, aflat la al 24-lea an de existenta, este sustinut de Ambasada Statelor Unite ale Americii in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si American Councils for International Education. Elevii interesati care indeplinesc urmatoarele conditii se pot inscrie pana la data de 18 octombrie:

-au cetăţenie română;

-sunt născuţi între 1 ianuarie 2000 şi 15 iulie 2002; s

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

-sunt actualmente în clasele a IX-a, a X-a sau a XI-a;

-studiază engleza în liceu;

-îndeplinesc criteriile pentru a obţine viza SUA şi nu au stat în SUA mai mult de trei luni în ultimii cinci ani.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI