În această noapte, mii de angajați se pregătesc de venirea lui Moș Nicolae. Cei mici și-au pregătit ghetuțele, pentru a primi cadouri și dulciuri, însă și cei mari se pot bucura de vești bune.

Sărbătorile de iarnă vin cu multe surprize de Moș Nicolae și Moș Crăciun

Atât angajații de la stat, cât și cei din mediul privat ,,așteaptă'' un cadou din partea companiilor la care aceștia lucrează, potrivit Gândul.ro

Este vorba despre o sumă de bani în plus, pentru această lună, tichete cadou sau ,,prima de porc de Crăciun''. Românii sunt fericiți să primească aceste atenții din partea angajatorilor, în acest fel simțindu-se apreciați la locul de muncă.

Vești bune pentru mii de angajați din România

Vești bune pentru mii de angajați din România

[Sursa foto: PixaBay]

Acești angajați vor primi 200 de lei pentru fiecare copil

Angajații Complexului Energetic Oltenia vor beneficia de o primă de Moș Nicolae. Suma este de 200 de lei pentru fiecare copil. Bonusul va fi acordat în cursul zilei de marți, 5 decembrie.

Citește și: VIDEO- Moș Nicolae, tot mai bogat. Ce cumpără românii pentru a pune în ghetuțe?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Prima de Moș Nicolae este prevăzută în Contractul Colectiv de Muncă.

Pe lângă o primă financiară, unii angajați pot primi și plase cu dulciuri, special pentru minorii care sunt în întreținere. Darurile nu se opresc aici, fiindcă minerii și energeticienii pot avea parte până la finalul anului de și mai multe beneficii financiare.

Aceștia sunt programați ca pe data de 12 decembrie să primească o primă de Crăciun în valoare de 1.300

de lei, conform informațiilor oferite de Gazeta de Sud. Suma suplimentară este planificată pentru a fi virată în conturile angajaților la data de 15 decembrie, alături de procesul de lichidare, potrivit gds.ro

Citește și: VIDEO- Pregătiri pentru sosirea lui Moș Nicolae: ghetuțele sunt lustruite, iar copiii cei mai cuminți

De asemenea, legea permite ca bonusurile  să fie acordate nu doar de Crăciun. Potrivit prevederilor din Codul Fiscal, aceste beneficii pot fi alocate, salariaților, și cu ocazia Paştelui ori a sărbătorilor similare ale altor culte religioase.

Angajatele firmelor pot beneficia de aceste bonusuri și cu prilejul zilei de 8 martie sau cu prilejul zilei de 1 iunie, pentru angajații care au copii minori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si