Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Vești bune pentru profesori! Guvernul va oferi bani pentru susținerea carierei în învățământ

Veste bună pentru angajații din învățământ. Atât cadrele didactice, cât și cele nedidactice vor primi bani pentru susținerea carierei. Suma începe de la 500 de lei și ajunge până la 1.500 de lei.

Redactia Stirile Kanal D,

Vești bune pentru profesori! Guvernul va oferi bani pentru susținerea carierei în învățământ

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Diana Buzea, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Guvernul va oferi bani pentru susținerea carierei în învățământ

„Astăzi, Guvernul a adoptat proiectul de ordonanță de urgență ce prevede acordarea unor bani, sub forma de primă, pentru susținerea carierei pentru personalul didactic și nedidactic. Este vorba despre 1.500 de lei pentru personalul didactic și 500 de lei pentru cel nedidactic.

În urma protestelor organizate la finalul anului școlar, acești bani au fost promiși pentru data de 5 octombrie, însă vedem că abia astăzi a fost adoptat proiectul. Asta înseamnă că banii vor ajunge la profesori între 20-25 octombrie.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Banii vor fi încărcați pe un card electronic special și provin din fonduri europene. Aceștia vor putea fi folosiți pentru achiziționarea de echipament tehnic, cum ar fi tablete sau pentru diferite materiale didactice.”, transmite Diana Buzea, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI