Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Vești bune pentru români! În luna august, pensiile vor intra mai devreme în posesia beneficiarilor

Pensiile, alocațiile și indemnizațiile pentru persoanele cu dizabilități vor fi plătite mai devreme în această lună. Măsura vine ca urmare a zilelor libere de Sfânta Maria.

Redactia Stirile Kanal D,

Vești bune pentru români! În luna august, pensiile vor intra mai devreme în posesia beneficiarilor

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Claudiu Mihuț, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

În luna august, pensiile vor intra mai devreme în posesia beneficiarilor

„Cum zilele libere oferite de către stat se suprapun cu perioada în care erau plătite de regulă, Ministerul Muncii a decis achitarea lor în avans astfel.

Astfel, pensiile prin mandat poștal vor fi livrate de Poșta Română în intervalul 1- 11 august. În schimb, cei care își primesc pensiile în conturi bancare trebuie să știe faptul că aceste conturi vor fi alimentate în zilele de 9, respectiv 10 august.

Citește și: EXCLUSIV: Taxe și impozite mai mari. Cât de afectați vor fi românii?/ Mihnea Predețeanu: ” Cetățenii vor simți și ei unda de șoc în special prin creșterea de prețuri”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Pe de altă parte și drepturile pentru persoanele cu dizabilități vor fi plătite mai devreme în această lună.

Mai exact, în data de 11 august, cu 4 zile mai devreme pentru cei care primesc acești bani direct pe card și cu 7 zile mai devreme pentru cei care beneficiază de aceste sume prin mandat poștal.

Important de menționat e și faptul că atât alocațiile de stat pentru copii, cât și indemnizațiile pentru creșterea copilului vor fi plătite și ele mai devreme în luna august, vor fi plătite în perioada 8- 10 august.”

, transmite  Claudiu Mihuț, corespondent Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI