Conform proiectului, ar fi trei posibilitati de decontare: pentru copii (gratis); pentru adulti (peste 18 ani, cu procent de decontare intre 60 si 100%) si pentru beneficiarii unor legi speciale (decontare integrala).

Consultatia gratuita se acorda o data pe an pentru adulti, in timp ce copiii beneficiaza de doua astfel de consultatii pe an, se mai specifica in proiect.

In pachetul de servicii decontate sunt incluse tratarea cariilor simple, obturatia dintelui dupa diverse tratamente, pansamentele calmante, extractia dintilor cu anestezie, diverse proteze, aparate si dispozitive utilizate in tratamentul malformatiilor congenitale, reparatii si reconstructii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pentru persoanele neasigurate in sistemul public de sanatate pachetul de servicii este mai redus, in general axat pe urgente si reparatii/intretinere.

 

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si