După un val de scumpiri, carburanţii încep în sfârşit să se ieftinească. Petrom a redus din nou prețul benzinei, duminică, după ieftinirea precedentă de vineri. 

7,98 lei litru la o stație din București

Vineri a avut loc prima ieftinire, la Petrom, iar duminică a urmat alta.

Prețul benzinei standard din stația de pe strada Herescu Petre din București a coborât la 7,98 lei/l, după aplicarea reducerii de 50 de bani promovată de Guvern în cooperare cu distribuitorii, în urma unei noi ieftiniri cu 4 bani/l efectuate duminică, 17 iulie, de liderul pieței.

Citeste si: VIDEO| Brânzeturile ating un preț record. Vezi cât costă un kilogram de brânză

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, în alte două stații ale Petrom, de pe strada Jiului și de pe strada Străulești- Petrom City, prețul benzinei standard, după aplicarea reducerii de 50 de bani, era de 8 lei/l. 

Prețul petrolului este în scădere

Ultima dată când șoferii români au cumpărat benzină cu un preț mai mic de 8 lei/l a fost pe 17 mai, când câteva stații Lukoil mai practicau un preț de 7,99 lei/l, scrie profit.ro.

Citeste si: Ministrul Virgil Popescu face un nou anunț. Prețul petrolului a revenit la cel dinaintea războiului dintre Rusia și Ucraina

În ceea ce privește prețurile practicate de concurență, cea mai ieftină benzină standard costă luni în Capitală 8,02 lei/l în trei stații Lukoil, 8,09 lei/l în cele 3 stații Socar, 8,1 lei/l în 5 stații OMV, 8,12 lei/l la Rompetrol și 8,17 lei/l la MOL.

Citeste si: Prețul petrolului scade puternic. "Nu sunt motive de bucurie", spun analiștii economici

Scăderile de preţ au loc în contextul ieftinirii petrolului din ultimele zile, dar și a scăderii cotațiilor la produse petroliere în zona noastră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si