Miercuri, sora Ronei Hartner a transmis un mesaj nefericit despre starea sa. 

Mesajul transmis de sora Ronei Hartner

”Buna seara la toată lumea, sunt Rinda, sora Ronei.

Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Ronei Hartner de către sora artistei. 

Rona Hartner a învins cancerul de două ori

Îndrăgita artistă Rona Hartner a învins cancerul de două ori. Prima dată a primit diagnosticul crunt în 2019. Cancerul la colon și la ficat au pus-o la grea încercare. Un an s-a luptat cu tratamentul și a ieșit învingătoare, pentru că în 2021 a revenit pe scenă.

Citește și: Cum a învins Rona Hartner cancerul pentru a doua oară. Ce tratament-minune a urmat: "Trebuie să fii puțin inconștient să iei acest medicament". Declarațiile tulburătoare ale actriței

Invitată în emisiunea "40 de întrebări cu Densie Rifai", difuzată la Kanal D, Rona Hartner a mărturisit că nu s-a gândit nicio clipă să abandoneze lupta cu cancerul.

"Nu, dar nici nu am știut că va fi atât de greu. M-am închinat de la început cum am aflat diagnosticul. Am făcut ce mi s-a spus. Am făcut citostatice. Nu am știut că va fi atât de greu.

Eram la Paris, fiind bolnavă, am zis că nu mă opresc din cântat și din proiecte. După ce am ținut un concert, am ajuns la spital. Asta se întâmplă când chimioterapia e prea agresivă pentru ficat.(...) Eram aproape în comă hepatică. Momentul ăla mi-am dat seama că trebuie să mai semnez un cec în alb lui Dumnezeu...E importanta chestia asta, pentru că Dumnezeu ne vrea doar binele. Nu am abandionat lupta, dar nu a fost ușoară. Ceea ce face orice doctor, când nu suporți un ingredient din citostatice, îți schimbă. Am supraviețuit", a mărturisit Rona Hartner în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si