Termoficare, centrala sau lemne pentru foc? Multi s-ar grabi sa spuna ca lemnele au ramas cea mai la indemana solutie. Dupa criza lemnului de foc de anul trecut, pretul unui metru cub de lemne a crescut cu 28 la suta si costa cu 100 de lei mai mult.

O alternativa pentru incalzirea locuintei in prag de iarna ar fi termoficarea.
La jumatatea anului, mai erau bransate la sitemul centralizat de termoficare circa 1,17 milioane de apartamente, dintre care mai mult de jumatate (aproape 562.000)

in Bucuresti, conform Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vesti la fel de proaste vin si din partea analistilor din energie care anunta alte scumpiri in aceasta iarna.
Pentru eficientizarea costurilor la factura de energie, specialistii recomanda incalzirea pe lemne a locuintelor aflate in apropierea zonelor de munte.
Pentru cei care locuiesc la oras, intr-un bloc, recomandata este termoficarea, iar cei care locuiesc in case din mediul urban, ideala este o centrala de grup, care sa alimenteze imobilele printr-o retea comuna de incalzire.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si