Close sidebar
Close sidebar

Veşti groaznice pentru români! Pe lângă iarna grea, vor avea de îndurat mai multe scumpiri

Caldura devine un lux in iarna acestui an din cauza scumpirilor. Fie ca alegem reteaua municipala de termoficare, centralele electrice sau sobele, vom plati mai multi bani pentru incalzirea locuintei decat anul trecut. Care este cea mai rentabila solutie si care vor fi costurile in tot acest val de scumpiri, aflati din materialul urmator.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Termoficare, centrala sau lemne pentru foc? Multi s-ar grabi sa spuna ca lemnele au ramas cea mai la indemana solutie. Dupa criza lemnului de foc de anul trecut, pretul unui metru cub de lemne a crescut cu 28 la suta si costa cu 100 de lei mai mult.

O alternativa pentru incalzirea locuintei in prag de iarna ar fi termoficarea.
La jumatatea anului, mai erau bransate la sitemul centralizat de termoficare circa 1,17 milioane de apartamente, dintre care mai mult de jumatate (aproape 562.000) in Bucuresti, conform Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Vesti la fel de proaste vin si din partea analistilor din energie care anunta alte scumpiri in aceasta iarna.
Pentru eficientizarea costurilor la factura de energie, specialistii recomanda incalzirea pe lemne a locuintelor aflate in apropierea zonelor de munte.
Pentru cei care locuiesc la oras, intr-un bloc, recomandata este termoficarea, iar cei care locuiesc in case din mediul urban, ideala este o centrala de grup, care sa alimenteze imobilele printr-o retea comuna de incalzire.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI