PROGNOZA METEO LUNI IN TARA

Vremea va fi in continuare calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va avea innorari temporar accentuate si, mai ales dupa-amiaza si noaptea, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului la deal si la munte, precum si in regiunile sud-vestice si pe arii restrânse in rest. Ploile vor avea si caracter torential, iar izolat se vor inregistra cantitati de apa mai insemnate si va cadea grindina.

Temperaturile maxime, in scadere usoara fata de cele din ziua precedenta in sud, se vor incadra intre 25 si 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 13 si 21 de grade. Cu totul izolat, indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi usor pragul critic de 80 de unitati in Banat, sud-vestul Olteniei si Muntenia, anunta romaniatv.net.

PROGNOZA METEO LA BUCURESTI

Vremea va fi in continuare calduroasa, desi temperatura aerului va marca o usoara scadere fata de ziua anterioara. Cerul va fi variabil, insa dupa-amiaza si seara probabilitatea pentru innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului va fi in crestere. Temperatura maxima va fi de 32…33 de grade, iar cea minima de 17…19 grade.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

PROGNOZA METEO MARTI IN TARA

Vremea calduroasa se va mentine in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului, dupa-amiaza si seara, local in zona de munte si in sud-vest si izolat in rest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 28 si 34 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 12 si 23 de grade.

PROGNOZA METEO LA BUCURESTI

Vremea calduroasa se va mentine. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara, dar conditiile pentru ploi de scurta durata si descarcari electrice vor fi reduse. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 33…34 de grade, iar cea minima de 18…19 grade.

MIERCURI – Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului, dupa-amiaza si seara, local la munte si pe arii restrânse in rest, cu o probabilitate mai mare in regiunile sud-vestice, sudice si centrale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 27 si 34 de grade, iar cele minime intre 12 si 24 de grade.

JOI, VINERI si SAMBATA – Vremea va fi in continuare calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Probabilitatea pentru averse si descarcari electrice va fi ridicata in timpul dupa-amiezilor, cu precadere in zonele de deal si de munte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si