Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a preluat dosarul penal în care este cercetat Alexandru Cobzaru, 29 de ani, bărbatul din Hunedoara filmat în timp ce și-a trântit în cap nepotul, într-un loc de joacă din municipiu. Individul este cercetat acum pentru tentativă de omor, a informat Adevărul, care citează purtătorul de cuvânt al Parchetului.

În primă fază, Alexandru Cobzaru, care se află în arest preventiv, a fost pus sub învinuire pentru lovire şi alte violenţe, violenţă în familie şi tulburarea liniştii publice şi anchetat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

Agresorul este acum cercetat pentru tentativă de omor

Dosarul a fost trimis Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, după ce a fost schimbată încadrarea juridică, din lovire şi alte violenţe în tentativă de omor, a confirmat, procurorul Petru Şooş, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

Citeste si: Filmul evenimentelor în cazul crimei de la Onești. Detalii halucinante

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Alexandru Cobzaru a fost reţinut pe 7 februarie, după ce a dat de pământ cu un băiat de 13 ani, într-un parc din Hunedoara. Ulterior, s-a aflat că acesta este nepotul lui.

Imediat după incident, bărbatul și-a lovit și propriul copil

Echipa de ordine publică trimisă la faţa locului a stabilit că incidentul a avut loc după ce copilul lovit şi fiul agresorului, un băiat de 8 ani, s-au certat.

La scurt timp după cearta celor mici, Cobzaru s-a dus în locul unde se afla băiatul mai mare, l-a ridicat în aer şi apoi l-a trântit de pământ. Ulterior, l-a lovit și pe fiul său de 8 ani.

Citeste si: Declarația care schimbă tot. Un martor al tragediei din Onești rupe tăcerea

Victima a suferit o fractură a craniului

În urma agresiunii, băiatul a suferit o fractură la cap, în zona occipitală, cu pierdere de conștiență și amnezie retrogradă, au arătat rezultatele investigațiilor efectuate de medicii deveni. Pentru familia copilului de 8 ani, cu a cărui mamă agresorul trăieşte în concubinaj, s-a dispus deja măsura protecţiei în cadrul unui centru maternal din Hunedoara.

Sursa: Adevărul

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si