Judetele din nordul, estul si centrul tarii se afla sub cod galben de vant puternic, ce este valabil pana la astazi, la ora 14.00. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, in acest interval, vantul va avea intensificari temporare in regiunile estice, unde viteza la rafala va atinge 55-65 kilometri/ora, precum si la munte, unde se vor depasi 70 kilometri/ora, iar zapada va fi spulberata.

In Moldova si in zona Carpatilor Meridionali si Orientali va continua sa ninga si se va depune strat de zapada, iar in nord-estul Munteniei si nordul Dobrogei vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.

Pe arii restranse se vor cumula cantitati de precipitatii de 15-20 litri/metrul patrat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 

Judetele vizate de Codul galben de vant puternic sunt: Suceava, Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Tulcea, Covasna, Harghita, Brasov, Prahova (nord), Arges (nord), Sibiu (sud).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si