Close sidebar
Close sidebar

Vesti proaste de la meteorologi! A fost emis cod galben de vant puternic si ninsori! Care sunt zonele afectate

Vremea capricioasă continuă să ne dea bătăi de cap în continuare, întrucât meteorologii au emis o nouă atenţionare de tip cod galben de vânt puternic, ce este valabilă pentru 16 judeţe din ţară. De asemenea, în anumite zone se vor semnala şi ninsori.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Judetele din nordul, estul si centrul tarii se afla sub cod galben de vant puternic, ce este valabil pana la astazi, la ora 14.00. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, in acest interval, vantul va avea intensificari temporare in regiunile estice, unde viteza la rafala va atinge 55-65 kilometri/ora, precum si la munte, unde se vor depasi 70 kilometri/ora, iar zapada va fi spulberata.

In Moldova si in zona Carpatilor Meridionali si Orientali va continua sa ninga si se va depune strat de zapada, iar in nord-estul Munteniei si nordul Dobrogei vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Pe arii restranse se vor cumula cantitati de precipitatii de 15-20 litri/metrul patrat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

Judetele vizate de Codul galben de vant puternic sunt: Suceava, Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Tulcea, Covasna, Harghita, Brasov, Prahova (nord), Arges (nord), Sibiu (sud).

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI